Resultaat in 1 dag

 

De wereld verandert in razend tempo! Snelheid en wendbaarheid zijn daarom dé succesfactoren van dit moment. Met ons kun je in 1 dag concreet resultaat behalen waar je nu weken mee bezig bent. Of het nu gaat om het krijgen van inzicht voor de next step, het bepalen van je strategie of het ontwikkelen van een plan: wij garanderen je snelheid, inhoud, draagvlak én focus in 1 dag. Zo besteed je minder tijd aan vergaderen, kun je meer dóen en speel je sneller op ontwikkelingen in!

 

Krijg inzicht in de next step
Team
Retrospectie
Doelgroep
Co-creatie
Buyer persona
Customer Journey
Ontwikkelingen
Toekomstscenario
Trend
Segment
Maak keuzes voor de next step
Product-marktstrategie
Segmentkeuzes maken
Segment- of kanaalvisie
Categorievisie
Ga aan de slag met de next step
Segmentplan
Categorieplan
Commercieel plan
Marketingplan
(Key) accountplan
Joint business plan
Shopperbeïnvloeding

Inzicht in 1 dag: krijg inzicht in de next step
Waarom zou je in een zo snel veranderende wereld de tijd nemen om samen tot inzicht te komen? Stilstand is tenslotte toch achteruitgang? Omdat tijdens zo’n sessie ruimte ontstaat om de juiste next step voor jouw team, jouw doelgroep en jouw organisatie te bepalen. Krijg inzicht in de (individuele) krachten van je team(s) en wat in de weg staat om (nog) beter samen te werken. Krijg inzicht in wie jouw doelgroep écht is, waar je hem kunt bereiken en hoe je hem kunt raken. Krijg inzicht in de effecten van alle ontwikkelingen voor jouw organisatie. Door één dag uit de dagelijkse gang van zaken te stappen, kun je in de toekomst gegarandeerd versnellen!


Strategie in 1 dag: maak keuzes voor de next step
Met adequate voorbereiding, een op maat gemaakt script met bijbehorend canvas en de juiste mensen kan in één dag écht een strategie worden ontwikkeld, ook voor jouw organisatie. Een strategie die zorgt dat gedragen keuzes worden gemaakt door jullie kennis en ervaring te combineren met de onze. Maar ook door jullie te confronteren met de impact van deze keuzes. Keuzes die leiden tot onderbouwde focus voor de next step die juist in deze tijd zo hard nodig is.


Plan in 1 dag: ga aan de slag met de next step
Het maken van plannen is binnen veel organisaties een tijdsintensieve aangelegenheid. Collega’s van verschillende afdelingen worden hier in diverse stadia bij betrokken, waardoor een aantal weken van intern discussiëren, afstemmen en presenteren al snel het gevolg is. Dat kan écht anders! Jij nodigt de relevante stakeholders voor de executie van dit plan en geeft aan wat het doel van plan is. Wij zorgen dat in één dag niet alleen sneller, maar ook méér resultaat bereikt, omdat input vanuit alle betrokkenen wordt meegenomen en gezamenlijk wordt gekozen voor relevante, realistische en haalbare activiteiten voor de next step. Deze sessie is ook perfect inzetbaar met je key accounts (voor fabrikanten) of met verschillende fabrikanten van een categorie (voor formules en grossiers).


Hoe kun je zo’n resultaat in één dag bereiken?
We krijgen regelmatig verbaasde reacties dat in 1 dag zo’n groot resultaat bereikt kan worden. Dat het werkt, blijkt wel uit de grote hoeveelheid sessies die wij in de afgelopen tijd hebben mogen faciliteren én de positieve reacties na afloop.

 

 

En waarom werkt het dan? Het begint met een gedegen voorbereiding: een intake over jouw doelstelling, een gerichte briefing voor dataverzameling vanuit jullie organisatie en het ontwikkelen van een tailormade script op basis van jullie doel. Vervolgens zorgt de aanwezigheid van collega’s vanuit diverse disciplines tijdens de sessie voor een verhoogde kwaliteit van de output. Onze filosofie is: hoe meer mensen, hoe meer input, hoe meer draagvlak en hoe beter het resultaat én de implementatie hiervan. Nodig dus uit wie jij wil en profiteer zoveel mogelijk van deze dag!

Om jou en je collega’s te stimuleren tot anders denken om anders te gaan doen, zetten wij zowel fysiek als online een grote diversiteit aan innovatieve werkvormen, tools en canvassen in, zoals een battle absurd, beeldkaarten en Lego Serious Play®. Daarbij wordt onder tijdsdruk gewerkt om in korte tijd heel veel kennis, ideeën en interpretaties uit de hoofden van mensen te halen. Het is namelijk gebleken dat je in korte tijd vaak tot veel effectievere en creatievere output komt dan wanneer je hele lange discussies voert.

Tijdens een 1-daagse sessie is er altijd voldoende tijd en ruimte voor het gezamenlijk maken van de vertaalslag: wat betekent dit nu specifiek voor onze organisatie? Juist die doorvertaling maakt de output heel concreet en relevant, wat een grote bijdrage levert aan de kwaliteit én het draagvlak van het resultaat.

 

De toegevoegde waarde om zo’n sessie te laten begeleiden door Marketing4Results is:

  • Facilitator: begeleiding van de sessie via een vooraf op jouw vraagstuk ontwikkeld script
  • Kennispartner: inhoudelijke kennispartner met meer dan 20 jaar ervaring in foodservice
  • Challenger: het challengen op insights en conclusies voor de échte next step
  • Snelheid: als objectieve buitenstaander zorgen wij de juiste discussies worden gevoerd om snel tot de kern te komen
  • Vertaalslag: het vertalen van de uitkomsten naar specifieke kansen voor jouw organisatie
  • Draagvlak: wij zorgen dat alle aanwezigen input op basis van zijn/haar kennis, ervaring en creativiteit inbrengen
  • Uitwerking: jij maakt de keuze of je het ingevulde canvas zelf uitwerkt of dat wij dit voor je doen, waardoor je snel verder kunt met de next step.

Kortom: ervaar het zelf om in 1 dag met ons concreet resultaat te behalen!