Resultaat in 1 dag: minder vergaderen meer doen!

 

Ontwikkelingen gaan hard, heel hard! Mede hierdoor zijn organisaties zó druk met zó ontzettend veel zaken dat er nauwelijks tijd overblijft om echt na te denken en gebruik te maken van de kennis die bij mensen in je organisatie aanwezig is, maar onvoldoende wordt gedeeld.

Daarom heeft Marketing4Results een vernieuwende methodiek ontwikkeld, waarmee je in één dag met je team óf met je klant een vooraf gedefinieerd resultaat behaald. Waar je normaal gesproken een aantal weken voor nodig hebt (omdat zoiets er altijd ‘bij’ moet….), bereik je middels deze sessie sneller én meer resultaat in één dag.

Marketing4Results heeft o.a. de volgende bedrijven in 1 dag mogen begeleiden naar resultaat:

Thema’s in 1 dag
Je kunt o.a. voor de volgende thema’s in 1 dag resultaat behalen:

  • Het ontwikkelen van je categorievisie om met onderbouwde groeipijlers te focussen op die activiteiten die daadwerkelijk bijdragen aan groei in een bepaald segment. In 1 dag worden de verschillende onderdelen van deze visie met je team ingevuld, waardoor niet alleen kwaliteit, maar ook draagvlak en focus wordt gecreëerd.
  • Het in kaart brengen van de shopper journey map voor jouw categorie of segment. Deze kan daarna getoetst worden onder je doelgroep, zodat je weet op welke (online én offline) touchpoints je je activiteiten en dus budgetten het meest effectief inzet.
  • Het bepalen van je focussegmenten in foodservice (trade marketing strategie). Hiermee creëer je voor marketing én sales focus op die segmenten waarin de grootste groei is te behalen.
  • Het maximaliseren van je conversie, waarbij de optimale mix van online en offline tools wordt ontwikkeld die is afgestemd op jouw doelgroep, hun belangrijkste touchpoints en de juiste content!
  • Het ontwikkelen van je commerciële jaarplan en inherent hieraan de benodigde marketing- en salesactiviteiten voor het komende jaar. In één dag heb je niet alleen resultaat, maar ook direct draagvlak over de in te zetten activiteiten vanuit diverse disciplines!
  • Het bepalen van je plan van aanpak voor het inspelen op een trend of ontwikkeling. Denk aan het inspelen op de allergenenontwikkeling, de vegan trend, de trend naar het bezorgen van maaltijden of het inspelen op groei voor een bepaald moment (ontbijt, lunch, diner, tussendoor, etc.), de (on)mogelijkheden van e-commerce voor jouw organisatie, etc.

Uiteraard kun je ook op andere vakgebieden en thema’s in 1 dag resultaat boeken!

Werkwijze
Wij faciliteren je om in één dag samen met jouw collega’s resultaat te boeken op een thema. Omdat wij gecertificeerd master in creatieve en innovatieve methodieken zijn, maken we gebruik van een vernieuwende aanpak die je in staat stelt om in korte tijd een bijdrage te leveren aan je doelstellingen.

De sessie wordt samen gehouden met je collega’s vanuit relevante disciplines. Hierdoor wordt kennis vanuit diverse vakgebieden ingebracht en gecombineerd, waardoor één plus één drie wordt. Bijkomend voordeel is dat keuzes en groeirichtingen direct worden afgestemd en draagvlak hiervoor ontstaat. Dit scheelt al gauw een aantal weken intern presteren, discussiëren en afstemmen!

Na afloop van de 1-daagse sessie kun je ervoor kiezen om de resultaten zelf op papier te zetten, gebruik te maken van één van de formats van Marketing4Results die je zelf invult óf de resultaten door ons te laten uitwerken. In dat laatste geval heb je in één week tijd de resultaten op papier staan. Zo kun jij je ondertussen bezig houden met andere activiteiten in je (te) drukke agenda!

Neem gerust contact met ons op via info@marketing4results.eu of 0345 – 50 52 41 om te kijken hoe we samen resultaat in 1 dag gaan boeken!