Foodservice Denktank held: Ziggy Duijns


Al vijf jaar lang geven gepassioneerde ondernemers hun mening via onze Foodservice Denktank op diverse vraagstukken vanuit fabrikanten. Maar wie zijn toch die beslissers die altijd weer klaar staan om samen met elkaar het verschil te maken? Middels deze rubriek willen wij een inkijk geven in de kleurrijke gezichten die het kloppende hart vormen achter de Foodservice Denktank. Daarnaast geven wij hiermee ook inzicht in de wijze waarop horecabeslissers omgaan met betekenisvol ondernemen in hun zaak.

Dit keer interviewen we Ziggy Duijns, bij wie het ondernemen al met de paplepel werd ingegoten. Toch had het zo maar anders kunnen lopen. Ziggy heeft namelijk ook Japans en cultuurwetenschappen gestudeerd. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft hij de cafetaria van zijn ouders overgenomen. Hiernaast heeft hij ook nog zitting in de KHN en de duurzaamheidsgroep hierbinnen. Wil jij meer weten over Ziggy en wat hem drijft.  Klik dan op de afbeelding hieronder om te lezen wie Ziggy is!

 


De Foodservice Denktank is een initiatief van Marketing4Results en Sligro Food Group in samenwerking met Horecava. Doel is om snel, makkelijk en betaalbaar in contact te komen met jouw professionele doelgroep in de segmenten restaurants, cafetaria’s of bar/cafés om inzicht te krijgen in hun behoeftes. Fabrikanten kunnen hier meer informatie vinden over de Foodservice Denktank en horecabeslissers hier of neem contact met ons op via 0345 – 50 52 41.