Foodservice Denktank held: Louella Choo


Al vijf jaar lang geven gepassioneerde ondernemers hun mening via onze Foodservice Denktank op diverse vraagstukken vanuit fabrikanten. Maar wie zijn toch die beslissers die altijd weer klaar staan om samen met elkaar het verschil te maken? Middels deze rubriek willen wij een inkijk geven in de kleurrijke gezichten die het kloppende hart vormen achter de Foodservice Denktank. Daarnaast geven wij hiermee ook inzicht in de wijze waarop horecabeslissers omgaan met betekenisvol ondernemen in hun zaak.

In deze editie treffen we een gedreven ondernemer! We gingen het gesprek aan met Louella Choo, eigenaar van Poké and More in Tilburg. Begonnen met een droom toen ze door Rotterdam liep en inmiddels uitgegroeid tot een flinke organisatie met twee vestigingen en 30 man personeel. Ben je benieuwd hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? Klik dan op de afbeelding hieronder om te lezen wie Louella is en wat haar drijft!


De Foodservice Denktank is een initiatief van Marketing4Results en Sligro Food Group in samenwerking met Horecava. Doel is om snel, makkelijk en betaalbaar in contact te komen met jouw professionele doelgroep in de segmenten restaurants, cafetaria’s of bar/cafés om inzicht te krijgen in hun behoeftes. Fabrikanten kunnen hier meer informatie vinden over de Foodservice Denktank en horecabeslissers hier of neem contact met ons op via 0345 – 50 52 41.