Foodservice Denktank held: Jan Hagenouw


De Foodservice Denktank bestaat al vijf jaar! Maar wie zijn toch al die beslissers die hun waardevolle mening geven op al die diverse vraagstukken? Middels deze rubriek willen wij een inkijk geven in de kleurrijke gezichten die het kloppende hart vormen achter de Foodservice Denktank.

Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Zij toveren een glimlach op ons gezicht en zorgen ervoor dat we mooie herinneringen creëren met de mensen om ons heen. Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten!

De held van deze editie is: Jan Hagenouw van Hagenouw Eten & Drinken in Utrecht. Klik hieronder op de afbeelding om te lezen wie Roger is en wat hem drijft! Zijn verhaal is ook te lezen op de website van Horecava!


De Foodservice Denktank is een initiatief van Marketing4Results en Sligro Food Group in samenwerking met Horecava. Doel is om snel, makkelijk en betaalbaar in contact te komen met jouw professionele doelgroep in de segmenten restaurants, cafetaria’s of bar/cafés om inzicht te krijgen in hun behoeftes. Fabrikanten kunnen hier meer informatie vinden over de Foodservice Denktank en horecabeslissers hier of neem contact met ons op via 0345 – 50 52 41.