Foodservice Denktank held: Ad Goes


Al vijf jaar lang geven gepassioneerde ondernemers hun mening via onze Foodservice Denktank op diverse vraagstukken vanuit fabrikanten. Maar wie zijn toch die beslissers die altijd weer klaar staan om samen met elkaar het verschil te maken? Middels deze rubriek willen wij een inkijk geven in de kleurrijke gezichten die het kloppende hart vormen achter de Foodservice Denktank.

In deze editie hebben we het hemd van het lijf gevraagd bij Ad Goes, al bijna 40 jaar eigenaar van Eetcafé de Voorstraat. Ad is een echte ondernemer in hart en nieren. Toen vorig jaar in maart 2020 de wereld op slot moest, door toedoen van Covid-19, zat Ad dan ook niet stil. Maar de blik is ook op de toekomst gericht in termen van duurzaam ondernemen. Ben jij benieuwd wat Ad heeft gedaan om de afgelopen periode zo goed mogelijk door te komen, wat hem écht gelukkig maakt en wat zijn visie is op betekenisvol ondernemen? Klik dan op de afbeelding hieronder om te lezen wie Ad is en wat hem drijft!


De Foodservice Denktank is een initiatief van Marketing4Results en Sligro Food Group in samenwerking met Horecava. Doel is om snel, makkelijk en betaalbaar in contact te komen met jouw professionele doelgroep in de segmenten restaurants, cafetaria’s of bar/cafés om inzicht te krijgen in hun behoeftes. Fabrikanten kunnen hier meer informatie vinden over de Foodservice Denktank en horecabeslissers hier of neem contact met ons op via 0345 – 50 52 41.