Design thinking in foodservice tijdens Horecava 2020

 

Jouw succes wordt bepaald door de mate waarin jouw oplossingen aansluiten op de behoefte van de foodprofessional. Nog te vaak worden ideeën achter een bureau bedacht gebaseerd op je eigen vooronderstellingen en beslissingen genomen op basis van het welbekende onderbuikgevoel. Maar om klantervaringen te optimaliseren en innovatieve oplossingen te ontwikkelen, moet je de verbinding met de buitenwereld zoeken. Pas als je weet wat je doelgroep in de échte wereld bezig houdt, kun je échte waarde creëren. Klantwaarde die jouw doelgroep helpt om zijn doelen te realiseren.

Die verbinding gaan wij tijdens Horecava2020 aan met horecaprofessionals! In 4 dagen gaan wij vanuit de FoodserviceDenktank oplossingen met en voor de doelgroep ontwikkelen. Dit doen we voor 4 vraagstukken van 3 fabrikanten en de Horecava zelf. Op de afbeelding zie je de stappen die we per dag gaan doorlopen.

Modellen design thinking 1.0

Na afloop van Horecava 2020 ontvangen de deelnemende leveranciers en de Horecava ieder minstens 3 concrete nieuwe en geteste oplossingen en een long list met meer dan 100 ideeën.
Nieuwsgierig? Volg ons via LinkedIn of #designthinkingfoodservice!