De Foodservice Denktank brengt je in verbinding met jouw doelgroep!

 

Met de Foodservice Denktank krijg je als fabrikant snel en gemakkelijk inzicht in de mening van beslissers van zelfstandige outlets in foodservice. Maak verbinding met foodprofessionals uit de volgende segmenten:

 

restaurants

cafetaria

bar/café

350 outlets

250 outlets

150 outlets

 

creëer verdieping
Marketing en sales van fabrikanten in foodservice nemen nog (te) vaak beslissingen op onderbuikgevoel. Door de Foodservice Denktank in te zetten, weet je écht wat er leeft onder beslissers van zelfstandige outlets. Zo kun jij de juiste beslissingen voor de next step van jouw organisatie nemen!

creëer versnelling
De wereld verandert in razend tempo! Daarom wil je snel inzichten genereren om de juiste next step te kunnen zetten en niet verzanden in ellenlange interne discussies waarin subjectiviteit vaak de boventoon voert op de werkelijkheid. Met de Foodservice Denktank krijg je binnen een week antwoord op jouw vragen, zodat jij gericht verder kan!

creëer vernieuwing
Krijg vandaag inzicht in je kansen van morgen! Die kansen van morgen vind je alleen als je weet wat je doelgroep bezig houdt. Co-creatie is de weg tot succes om innovatie oplossingen te ontwikkelen die het leven van jouw doelgroep leuker, makkelijker en beter maken. De Foodservice Denktank faciliteert jou om deze oplossingen samen met jou én je doelgroep te co-creëren.

 

bedrijven die via de Foodservice Denktank verbinding met hun doelgroep creëren:

 

 

Meer weten of de Foodservice Denktank? Neem dan contact met ons op!