Business insights

Wist je dat…

  • 1 op de 3 managers beslissingen neemt op basis van informatie die ze niet vertrouwen of niet hebben?
  • 56% van de managers zich overweldigd voelt door de hoeveelheid data die er binnen het bedrijf beschikbaar is?
  • 44% vindt dat er irrelevante indicatoren worden gemeten?
  • 33% aangeeft dat informatie te laat beschikbaar komt in de organisatie?

Tijd om hier verandering in aan te brengen!

 

Ook in foodservice neemt de hoeveelheid beschikbare data toe. Hierdoor ontstaat de uitdaging om dié informatie uit deze data te filteren die daadwerkelijk bijdraagt aan het optimaliseren van resultaten. Maar waar te beginnen? Als (trade/channel) marketeer of salesmanager heb je vaak niet de tijd om al die databronnen door te spitten. Daarnaast is het niet altijd duidelijk waar de informatie in de organisatie voorhanden is en is er niemand die het complete overzicht heeft over al die bronnen.

 

Marketing4Results kan voor jouw organisatie de rol als business insights partner vervullen. Door het analyseren, interpreteren en monitoren van interne en externe databronnen worden nieuwe inzichten gecreëerd waar jouw organisatie direct mee aan de slag kan gaan. Inzichten die de business verklaren en je organisatie handvatten geven voor de toekomst. We kunnen op verschillende momenten in het jaar een deep dive maken op een onderwerp dat op dat moment relevant is. Denk bijvoorbeeld aan insights voor jaargesprekken met klanten of input voor de jaarplannen vanuit (trade) marketing en sales.  Het combineren en vertalen van data naar praktisch toepasbare inzichten waar je het verschil mee kunt maken is een vak apart. Juist daar ligt de kracht van Marketing4Results.

 

Marketing4Results is tevens de exclusieve partner van SalesOut in Nederland die de verkoopdata van Deli XL op segment- en outletniveau inzichtelijk maakt.